Gemeente Coevorden Vastgoed & Infrastructuur

Toezichthouder Groen

 ‘De gemeente Coevorden is een organisatie die betrokken is bij de omgeving en waar met elkaar gelachen én hard gewerkt wordt. Waar mensen werken in een mooie mix van jong en oud en diverse achtergronden. Waar je kunt leren, groeien en ontwikkelen. En waar je veel verantwoordelijkheid krijgt vanaf dag één.’

Pak jij je kans in Coevorden? Je bent van harte welkom!

Wij zoeken een: Toezichthouder Groen (32-36 uur)

Stap binnen bij het team Vastgoed en Infrastructuur, waar wij de spil zijn in de ontwikkeling van Coevorden! Als hoeders van het gemeentelijk vastgoed en de infrastructuur, dragen wij zorg voor zowel de bovengrondse als ondergrondse elementen die onze openbare ruimte laten draaien. Van wegen en verlichting tot rioleringen en kabels en uiteraard al het groen. Ons werk is essentieel voor een goed functionerende, veilige en gezonde openbare ruimte. Maar daar houdt het niet op. We richten ons op projecten die de openbare ruimte vooruit helpen. Dit zijn projecten zoals het herinrichten van straat of creëren van duurzame wijken. De inrichting van groen en het bijbehorende beheer zijn hier essentiële onderdelen van. Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je een belangrijke bijdrage levert aan groenontwikkeling van Coevorden? Sluit je dan aan bij ons team en help mee om onze openbare ruimte te laten groeien en bloeien!

De functie

Ben jij de veelzijdige professional die zowel toezicht kan houden als werk kan voorbereiden? In deze unieke combifunctie als Toezichthouder én Werkvoorbereider Groen binnen de gemeente Coevorden vervul je een dubbele rol. Je bent verantwoordelijk voor zowel het plannen en voorbereiden van groenprojecten als het toezicht houden op de uitvoering ervan. Met jouw integrale aanpak draag je bij aan het behoud, de versterking en de vernieuwing van het groen in onze gemeente.

Jouw Rol als Toezichthouder

Als Toezichthouder groen heb je een scherp oog voor kwaliteit. Je houdt toezicht op de uitvoering van groot groenonderhoud en inrichtingsprojecten binnen de gemeente. Daarnaast begeleid je projecten zoals de inrichting van groen in nieuwe woonwijken. Je informeert de directievoerder of projectleider over de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden en zorgt ervoor dat de projecten soepel verlopen. Met jouw communicatieve vaardigheden behandel je klachten en meldingen van inwoners op een professionele manier.

Jouw Rol als Werkvoorbereider

In de rol van Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het opstellen van deelopdrachten en projecten voor het onderhoud en de inrichting van groen. Je hebt ervaring met het voorbereiden en calculeren van verschillende opdrachten en zorgt ervoor dat de juiste projectgegevens bij de uitvoering terechtkomen. Samen met de beheerder en uitvoerende dienst bepaal je welke onderhoudswerkzaamheden nodig zijn, waarbij je relevante informatie verzamelt via locatiebezoeken en ons beheersysteem. Je zet deze informatie overzichtelijk uit naar ondernemers in de vorm van een opdracht.

Bij nieuwe projecten denk je proactief mee over de uit te voeren werkzaamheden en belangrijke voorwaarden. Dit verwerk je in een offerteaanvraag en je begeleidt het proces van aanbesteding tot factuurverwerking in ons financiële programma.

Wat breng je mee?

Voor deze uitdagende combifunctie als Toezichthouder/Werkvoorbereider Groen breng jij de nodige kwalificaties en eigenschappen mee om succesvol te zijn. Je hebt minimaal een Mbo-opleiding op niveau 4 afgerond en beschikt over het certificaat Erkend Beeldkwaliteitsinspecteur of bent bereid deze te behalen. Met ruime ervaring in Office 365 en AutoCAD 2023 ben je goed uitgerust om de technische aspecten van de functie aan te pakken. Ervaring met een beheerprogramma, bij voorkeur Obsurv, is een waardevolle toevoeging.

Je bent bekend met RAW-contracten, zowel op basis van frequentie als beeldkwaliteit, wat je in staat stelt om projecten nauwkeurig en efficiënt te begeleiden. Jouw proactieve houding en gezonde werklust zorgen ervoor dat je altijd vooruitdenkt en kansen ziet om processen te verbeteren. Daarnaast beschik je over een sterk probleemoplossend vermogen en analytisch inzicht, waardoor je uitdagingen in projecten effectief weet aan te pakken.

Je bent leergierig en bereid om cursussen en trainingen te volgen om je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en optimaal aan te sluiten bij de eisen van de functie. Samenwerking met opdrachtgevers en collega’s beschouw je als essentieel voor het succesvol realiseren van groenprojecten.

Met jouw expertise en toewijding ben je klaar om bij te dragen aan het groene gezicht van onze gemeente.

Wat bieden we?

Groei en ontwikkeling

Wij plaatsen jouw ontwikkeling in de schijnwerpers. Geef je groei een boost met toegang tot onze eigen academie en externe instituten. Jouw ideeën zijn waardevol en krijgen bij ons de ruimte om te floreren.

Flexibel werken

Geniet van de vrijheid om te werken waar jij het meest productief bent. Schakel naadloos tussen thuis en kantoor. Jouw werktijden passen we aan op jouw behoeften, zodat je een optimale balans hebt tussen werk en privé.

Comfortabele Thuiswerkplek

Een inspirerende werkomgeving begint thuis. Wij voorzien je van alles wat je nodig hebt voor een comfortabele werkplek. Ook krijg je een thuiswerkvergoeding en hebben we een reiskostenregeling voor als je naar kantoor komt.

Uitdagende Functie

Op basis van kennis en ervaring krijg je een salaris in salarisschaal 8 met een max. bruto salaris van € 4.244,- (excl. IKB), bij een fulltime dienstverband. Omdat het om een nieuwe functie gaat is de inschaling eerst indicatief. De definitieve waardering wordt gedaan aan de hand van het nieuwe functieboek dat in 2024 opgezet wordt waarna de uitvoering volgt.

Stabiliteit en Zekerheid

Het gaat om een contract van één jaar. Binnen dat jaar onderzoeken we de mogelijkheden om jou een vast contract kunnen bieden. Zo bieden we jou de stabiliteit en zekerheid waar je naar op zoek bent.

Vakantiedagen

Geniet van je vrije tijd met 144 wettelijke en 50,4 bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband!

Aantrekkelijk Aanvullend Pakket

Profiteer van een uitgebreid aanbod aan aanvullende arbeidsvoorwaarden. Denk aan:

  • Pensioenregeling via het ABP
  • Betaald ouderschapsverlof
  • Een Persoonlijk budget van €930 per jaar bij een fulltime dienstverband
  • Individueel keuze Budget (IKB) van 17,05% van jouw jaarsalaris

Flexibele Besteding

Het IKB biedt jou de mogelijkheid om dit budget naar jouw voorkeur te benutten. Of je nu extra verlofdagen wilt, wilt sparen voor later of wilt profiteren van de fietsregeling, de keuze is aan jou!

Pak jij deze kans?

Wij beantwoorden je vragen graag. Een telefoongesprek van een minuut of 10 kan het verschil maken. Bel daarom gerust voor meer informatie over de vacature met Erwin Kuiper, Teamleider Vastgoed & Infra, tel.nr. 06-29634400. Of met Janneke Berends, HR adviseur, 06-31743819. Wij ontvangen je motivatiebrief en je CV graag via de sollicitatie-button. Je kunt tot en met zondag 29 september reageren. De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 7 oktober.

Wil je meer weten over werken bij de Gemeente Coevorden en hoe collega’s werken bij ons ervaren? Kijk dan op www.coevorden.nl/vacatures.

Vacature delen op:

Werkuren:

Fulltime

Vacatureniveau:

MBO

Aantal uur:

32-36

Vakgebied:

Bouwkunde/ Civiele techniek

Werkplek:

Inspectie / Toezicht

Sluitingsdatum:

29-09-2024

Locatie:

Coevorden

Contactpersonen:

Erwin Kuiper

mobiel: +31 629634400

Janneke Berends

mobiel: +31 631743819

Kantooradres:

Kasteel 1 7741 GC Coevorden

Locatie: