Gemeente Coevorden Vastgoed & Infrastructuur

Verkeerskundig medewerker

 ‘De gemeente Coevorden is een organisatie die betrokken is bij de omgeving en waar met elkaar gelachen én hard gewerkt wordt. Waar mensen werken in een mooie mix van jong en oud en diverse achtergronden. Waar je kunt leren, groeien en ontwikkelen. En waar je veel verantwoordelijkheid krijgt vanaf dag één.’

Pak jij je kans in Coevorden? Je bent van harte welkom!

Wij zoeken een: Verkeerskundig medewerker

(Voor de periode van 1 jaar, met intentie tot een vast dienstverband)

Waar kom je te werken?

In het team Vastgoed en Infrastructuur werken zo’n 27 collega’s aan een uiteenlopend takenpakket. Zoals beleidsmatige, adviserende, projectmatige, beheersmatige, uitvoerende en ondersteunende werkzaamheden. Dit doen we op het gebied van vastgoed, grondzaken, gebouwenbeheer, civiele techniek en (toezicht) openbare werken. Ook houdt het team zich bezig met grote en kleine projecten op het gebied van infrastructuur. Naast de clusters vastgoed en infrastructuur zijn er nog enkele beleidsvelden vertegenwoordigd als verkeer, groenvoorzieningen, afval en mobiliteit.

Wat ga je doen?

Je vervult de rol van verkeerskundig medewerker, waarbij het zwaartepunt ligt op het ontwerpen, begeleiden en (laten) realiseren van verkeerskundige vraagstukken. 

Je werkt samen met ervaren collega’s. Je staat open voor plannen of initiatieven van inwoners en kunt deze verwerken in je ruimtelijk ontwerp. Je maakt onderdeel uit van werk- en projectgroepen. Je denkt, werkt mee en kunt  memo’s en notities opstellen over de taakonderdelen waar jij mee bezig bent.

Daarnaast ondersteun je bij de totstandkoming van nieuw beleid op het vakgebied mobiliteit en bij de uitvoering van het bestaande beleid.

Wie zoeken we?

Je kunt zelfstandig een verkeerskundig project van begin tot eind begeleiden. Je hebt gevoel voor verhoudingen en verantwoordelijkheden in ambtelijke organisaties. Je bent initiatiefrijk, creatief en op samenwerking gericht. Je bent flexibel en bereid om ook andere zaken op te pakken als dat nodig is en je krijgt mensen op een overtuigende manier mee in je ontwerp. Vanzelfsprekend ken je de CROW-richtlijnen.

Je voelt je verantwoordelijk voor de resultaten van je werk en het plannen en organiseren ervan kost je geen moeite. Je durft buiten de gebaande paden te denken en neemt collega’s mee in je ideeën. Hierbij heb je oog voor de sterke verbinding tussen beleid, theorie en praktijk.

Onze ideale kandidaat heeft minimaal 3-5 jaar ervaring en een afgeronde HBO-opleiding zoals verkeerskunde, civiele techniek of vergelijkbaar. Ook kandidaten met een MBO werk- en denkniveau worden van harte uitgenodigd om te reageren.

Wat bieden we?

Groei en ontwikkeling

Wij plaatsen jouw ontwikkeling in de schijnwerpers. Geef je groei een boost met toegang tot onze eigen academie en externe instituten. Jouw ideeën zijn waardevol en krijgen bij ons de ruimte om te floreren.

Flexibel werken

Geniet van de vrijheid om te werken waar jij het meest productief bent. Schakel naadloos tussen thuis en kantoor. Jouw werktijden passen we aan op jouw behoeften, zodat je een optimale balans hebt tussen werk en privé.

Comfortabele Thuiswerkplek

Een inspirerende werkomgeving begint thuis. Wij voorzien je van alles wat je nodig hebt voor een comfortabele werkplek, zodat jij in alle rust en gemak kunt werken. Ook krijg je een thuiswerkvergoeding en hebben we een reiskostenregeling voor als je naar kantoor komt.

Uitdagende Functie

Deze functie staat open voor 32-36 uren per week. We stemmen jouw salaris af op je kennis en ervaring. Afhankelijk van je kennis en ervaring krijg je een salaris conform het Cao Gemeenten. Deze functie wordt momenteel opnieuw gewaardeerd vanwege de overgang naar het HR21-salarissysteem, waarbij de indicatie voor deze functie schaal 9 is. Dit betekent op dit moment een salaris tot maximaal €4811,- bruto per maand bij een volledig dienstverband.

Stabiliteit en Zekerheid

Na een jaarcontract is een vast dienstverband onze intentie. Zo bieden we jou de stabiliteit en zekerheid waar je naar op zoek bent.

Vakantiedagen

Geniet van je vrije tijd met 144 wettelijke en 50,4 bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband!

Aantrekkelijk Aanvullend Pakket

Profiteer van een uitgebreid aanbod aan aanvullende arbeidsvoorwaarden. Denk aan:

  • Pensioenregeling via het ABP
  • Betaald ouderschapsverlof
  • Individueel keuze Budget (IKB) van 17,05% van jouw jaarsalaris.
  • Een Persoonlijk budget boven op jouw IKB van € 930 per jaar bij een fulltime dienstverband

Flexibele Besteding

Het IKB biedt jou de mogelijkheid om dit budget naar jouw voorkeur te benutten. Of je nu extra verlofdagen wilt, wilt sparen voor later of wilt profiteren van de fietsregeling, de keuze is aan jou!

Pak jij deze kans?

Spreekt deze functie je aan, maar voldoe je niet volledig aan het profiel of heb je vragen? Neem dan contact op met Marc Pothof, Beleidsmedewerker Mobiliteit, tel. Nr. 06-31664226, of met Janneke Berends, HR-adviseur, tel.nr. 06-31743819. Wij ontvangen je motivatiebrief en je CV graag via onderstaand sollicitatieformulier. Je kunt tot en met zondag 29 september 2024 reageren. De gesprekken zijn op dinsdag 8 oktober 2024.

Wil je meer weten over werken bij de Gemeente Coevorden en hoe collega’s werken bij ons ervaren? Kijk dan op www.coevorden.nl/vacatures.

Vacature delen op:

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Vacatureniveau:

MBO, HBO

Aantal uur:

32-36

Vakgebied:

Verkeer/Vervoer/Nautisch

Subcategorie:

Fulltime

Rol:

Verkeer / nautisch

Werkplek:

Uitvoerend / Ondersteunend

Sluitingsdatum:

29-09-2024

Locatie:

Coevorden

Contactpersonen:

Janneke Berends

mobiel: +31 631743819

Marc Pothof

mobiel: +31 631664226

Kantooradres:

Kasteel 1 7741 GC Coevorden

Locatie: