Gemeente Coevorden Vastgoed & Infrastructuur

Projectmedewerker Afval & Grondstoffen

 ‘De gemeente Coevorden is een organisatie die betrokken is bij de omgeving en waar met elkaar gelachen én hard gewerkt wordt. Waar mensen werken in een mooie mix van jong en oud en diverse achtergronden. Waar je kunt leren, groeien en ontwikkelen. En waar je veel verantwoordelijkheid krijgt vanaf dag één.’

Pak jij je kans in Coevorden? Je bent van harte welkom!

Wij zoeken eenProjectmedewerker afval en grondstoffen
(18-24 uren per week )

Stap binnen bij het team Vastgoed en Infrastructuur, waar wij de spil zijn in de ontwikkeling van Coevorden! Als hoeders van het gemeentelijk vastgoed en de infrastructuur, dragen wij zorg voor zowel de bovengrondse als ondergrondse elementen die onze stad laten draaien. Van wegen en verlichting tot rioleringen en kabels - ons werk is essentieel voor een goed functionerende stad. Maar daar houdt het niet op. We nemen ook het afvalbeleid en verkeerszaken onder onze hoede, en richten ons op projecten die de stad vooruit helpen, zoals het creëren van duurzame wijken en het verbeteren van digitale dienstverlening.

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je een directe impact kunt hebben op de ontwikkeling van Coevorden?

Sluit je dan aan bij ons team en help mee om onze stad te laten groeien en bloeien!

Wat ga je doen?

Wil jij een belangrijke rol spelen in het verbeteren van ons afval- en grondstoffenbeheer? Wij zijn op zoek naar een collega die de handen uit de mouwen steekt om het afvalbeleid tot leven te brengen!

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de praktische uitvoering van de plannen die door onze beleidsmedewerker zijn opgesteld. Je werkt aan verschillende projecten en levert een waardevolle bijdrage aan het programma Duurzaamheid, met een focus op afval en grondstoffen. Je voert zelfstandig projecten uit die voortkomen uit het afvalbeleidsplan, in nauwe samenwerking met onze inzamelorganisatie Area Reiniging. Daarnaast houd je je bezig met het operationeel beheer van zowel boven- als ondergrondse containers en fungeer je als aanspreekpunt voor vragen en problemen op dit gebied.

Je monitort de doelstellingen van het afvalbeleid en zorgt ervoor dat deze worden behaald. Ook ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de interne en externe communicatie rondom afvalbeheer. Als eerste aanspreekpunt voor inwoners handel je vragen en klachten snel en zorgvuldig af, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast geef je voorlichting over afval en grondstoffen en deel je actuele ontwikkelingen met de inwoners.

Een belangrijk onderdeel van je werk is het signaleren van veelvoorkomende problemen en het doen van verbetervoorstellen om onze processen te optimaliseren. Je bent ook een vraagbaak voor de interne organisatie als het gaat om huishoudelijke afvalinzameling en verricht verschillende administratieve taken die verband houden met het afvalbeleid.

Ben jij een doener met oog voor duurzaamheid en klaar om impact te maken op ons afvalbeleid? Dan zoeken wij jou! 

Wie zoeken we?

Wij zoeken een enthousiaste professional met mbo-4/HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een vakgerichte opleiding. Heb je ervaring met afvalinzameling en civiele techniek? Dat is een grote plus! Mocht je deze kennis nog niet hebben, maar ben je bereid en in staat om je dit snel eigen te maken, dan nodigen we je ook uit om te solliciteren.

Je hebt een sterke affiniteit met de juridische en financiële aspecten van afvalinzameling en bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Jouw gestructureerde en probleemoplossende instelling maakt je tot een kei in plannen, organiseren en monitoren. Je werkt nauwkeurig en efficiënt en hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Bovendien ben je zowel zelfstandig als verbindend, waardoor je soepel samenwerkt met anderen en zelfstandig je taken tot een goed einde brengt.

Wat bieden we?

Groei en ontwikkeling

Wij plaatsen jouw ontwikkeling in de schijnwerpers. Geef je groei een boost met toegang tot onze eigen academie en externe instituten. Jouw ideeën zijn waardevol en krijgen bij ons de ruimte om te floreren.

Flexibel werken

Geniet van de vrijheid om te werken waar jij het meest productief bent. Schakel naadloos tussen thuis en kantoor. Jouw werktijden passen we aan op jouw behoeften, zodat je een optimale balans hebt tussen werk en privé.

Comfortabele Thuiswerkplek

Een inspirerende werkomgeving begint thuis. Wij voorzien je van alles wat je nodig hebt voor een comfortabele werkplek, zodat jij in alle rust en gemak kunt werken. Ook krijg je een thuiswerkvergoeding en hebben we een reiskostenregeling voor als je naar kantoor komt.

Uitdagende Functie

Deze functie staat open voor 18-24 uren per week.  We stemmen jouw salaris af op je kennis en ervaring. Afhankelijk van je kennis en ervaring krijg je een salaris conform het Cao Gemeenten. Deze functie wordt momenteel opnieuw gewaardeerd vanwege de overgang naar het HR21-salarissysteem, waarbij de indicatie voor deze functie schaal 8 is. Dit betekent op dit moment een salaris tot maximaal €4244,- bruto per maand bij een volledig dienstverband.

Stabiliteit en Zekerheid

Na een jaarcontract is een vast dienstverband onze intentie. Zo bieden we jou de stabiliteit en zekerheid waar je naar op zoek bent.

Vakantiedagen

Geniet van je vrije tijd met 144 wettelijke en 50,4 bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband!

Aantrekkelijk Aanvullend Pakket

Profiteer van een uitgebreid aanbod aan aanvullende arbeidsvoorwaarden. Denk aan:

  • Pensioenregeling via het ABP
  • Betaald ouderschapsverlof
  • Individueel keuze Budget (IKB) van 17,05% van jouw jaarsalaris.
  • Een Persoonlijk budget boven op jouw IKB van € 930 per jaar bij een fulltime dienstverband

Flexibele Besteding

Het IKB biedt jou de mogelijkheid om dit budget naar jouw voorkeur te benutten. Of je nu extra verlofdagen wilt, wilt sparen voor later of wilt profiteren van de fietsregeling, de keuze is aan jou!

Pak jij deze kans?

Wij beantwoorden je vragen graag. Een telefoongesprek van een minuut of 10 kan het verschil maken. Bel daarom gerust voor meer informatie over de vacature met Babette Swama-Kuper, Beleidsadviseur, via 0625384427 of met Janneke Berends, HR adviseur, tel. nr. 06-31743819. Wij ontvangen je motivatiebrief en je CV graag via onderstaand sollicitatieformulier. Je kunt tot en met 13 oktober reageren. De eerste gesprekken vinden plaats op 22 oktober.

Wil je meer weten over werken bij de Gemeente Coevorden en hoe collega’s werken bij ons ervaren? Kijk dan op www.coevorden.nl/vacatures.

Vacature delen op:

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Vacatureniveau:

MBO, HBO

Aantal uur:

24

Vakgebied:

Administratief

Subcategorie:

Parttime

Rol:

Administratief / secretarieel

Werkplek:

Uitvoerend / Ondersteunend

Sluitingsdatum:

13-10-2024

Locatie:

Coevorden

Contactpersonen:

Babette Swama - Kuper

mobiel: +31 625384427

Janneke Berends

mobiel: +31 631743819

Kantooradres:

Kasteel 1 7741 GC Coevorden

Locatie: